САФО / SAFO

САФО / SAFO

ул. Патриарх Евтимий 12, ФОЛИ център, ет.3, офис 1
Пловдив,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: САФО / SAFO
Адрес: Пловдив, ул. Патриарх Евтимий 12, ФОЛИ център, ет.3, офис 1
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.safoparty.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Други развлекателни дейности
Дейност:

Фабрика за забавление

Ключови думи: организиране на бществено политически мероприятия, организиране на общественополитически мероприятия, организиране на семейни празници, организиране на предизборни кампании, организиране на партийни сбирки

За нас

Нашата ФАБРИКА ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ е създадена, за да направи Вашето тържество изпълнено с радост, усмивки и щастливи мигове с приятели и партньори!

Когато усетите потребност да направите едно празнично събитие уникално и незабравимо, САФО е точния избор!
Професионализмът на нашия млад, енергичен, творчески екип е необходимото условие за перфектна организация и невероятни мигове. Нашите сценаристи, режисьори и хореографи могат умело да рисуват със собствени четки Вашите идеи, за да изваят перфектната, празнична атмосфера специално за Вас. Ние умеем да създаваме деловия дух на семинари и симпозиуми, фината изисканост на коктейли и балове, нужната тържественост на награждавания и годишнини. Вълшебният свят в който каним най - малките за рожденни и именни дни ги очарова несъмнено. Ние можем да направим най - горещото ергенско парти, най - романтичното предложение за брак, най - свежия пикник и това са само малка част от оригиналните предложения, които имаме за Вас.

Ние можем да организираме всяко събитие, защото имаме нюх и талант, защото сме опитни и работим с професионализъм и защото нашата цел е да направим най - цветния, вкусен и свеж коктейл от изживявания и спомени за Вас.




 

Открийте ни в Google+